EMS gelooft in advies, in specialisme en aandacht voor de klant. Hier dagen we onszelf elke dag weer in uit. Want als wij dat beter doen, dan groeien wij. En als wij groeien profiteert u daar van mee. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we gegroeid in kennis van winkels naar webwinkels naar multichannel kanalen. Inmiddels zijn we groot in e-commerce en multichannel. Een aanpak die we de komende jaren zeker zo voortzetten.

En wat doen wij dan?

Wij zijn onderdeel van het totale financiële netwerk tussen u en uw klant. 24 uur per dag, 7 dagen per week verwerken en verifiëren wij de digitale geldstroom tussen de bankrekening van uw klant naar uw eigen bankrekening.

Om uw bedrijf vooruit te helpen bieden wij snelle verwerking van uw dagelijkse transacties met alle gangbare debit en credit cards, innovatieve betaaloplossingen, dagelijks inzicht in uw inkomstenstroom en rugdekking voor fraude en risico door uw eigen EMS team.

Onze geschiedenis

European Merchant Services is een joint venture van Fiserv en ABN AMRO. Dankzij de ervaring en kennis van deze twee grote spelers op de financiële markt, leveren wij een innovatieve en bewezen infrastructuur en kwalitatieve technologie voor het verwerken van geldtransacties tussen u en uw klanten.

Voorheen waren wij onderdeel van International Card Services, Nederlands grootste creditcard uitgever voor consumenten en zakelijke creditcards (initieel alleen Visa). Dat is zeker al 25 jaar geleden.

Dus al bestaan wij als European Merchants Services nog maar sinds 2005, we hebben al heel wat jaren meer ervaring.

Wij beloven u

Snelheid, veiligheid en transparantie in betaaloplossingen

  • Met innovatieve terminals voor uw toonbank en draagbare terminals voor betaalgemak op alle plaatsen
  • Met beveiligde transacties voor online betalingen, of u nu verkoopt via internet, telefoon of mobiele apps
  • Met het bekroonde internationale transactieplatform OmniPay dat de afgelopen 2 jaar 100% uptime is geweest
  • Met de ondersteuning van alle gangbare debit en credit cards, van Bancontact tot de Aziatische UnionPay
  • Met ons getrainde serviceteam om al uw vragen goed en adequaat te beantwoorden
  • Met enthousiaste mensen en een hoop plezier leveren we de service die u van ons mag verwachten

Vergunning Nederlandsche Bank

European Merchant Services is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordering van de Payment Services Directive/PSD.