De voordelen van 3D Secure

 • Veiligere en goedkopere betalingen
   
 • Betere reputatie bij uw klanten
   
 • Verzekering tegen fraude
   

Mastercard Securecode + Verified by VISA

Uw verzekering tegen fraude

U voorkomt kosten als gevolg van frauduleuze transacties door in uw webshop gebruik te maken van 3D Secure. Met 3D Secure worden klanten bij de betaling gevraagd een speciaal wachtwoord in te voeren. De kans op fraude is minimaal, waardoor de creditcardmaatschappij u verzekert tegen chargebackverzoeken die het gevolg zijn van fraude. En er worden minder kosten voor de transactie gerekend.

Omdat klanten zich veiliger voelen in uw webshop zullen zij vaker terugkomen en meer uitgeven. 3D Secure biedt uw klanten de bescherming van hun persoonlijke gegevens die zij nodig hebben om makkelijk te shoppen.

Lees meer

Uw klantgegevens veilig bewaren met PCI DSS

Kosten voorkomen door risico’s te beperken. Daar gaat het bij data-security om. Klantgegevens moeten overal beveiligd worden bewaard. Of u nu een webwinkel heeft, een winkel, of allebei: u heeft waarschijnlijk klantgegevens in uw bedrijf. In uw computer, of op papier. Fraudeurs en (cyber)-criminelen proberen op allerlei manieren bij die gegevens te komen om er misbruik van te maken. Wanneer er bij uw bedrijf een ‘datalek’ plaatsvindt, loopt u ook het risico op een aanzienlijke boete. Naast de imagoschade die u oploopt bij uw klanten.

Start nu met het PCI Protection Program om uw bedrijf te beveiligen tegen fraude en cyber-criminaliteit.

 • Verhoogd klantvertrouwen
 • Beveiligde betalingen
 • Slechts € 49,95 per jaar

Lees meer

De beste betaaloplossing

"U bent goed in uw vak, wij in het onze. De beste betaaloplossing bieden, daar zijn wij goed in."

Meer weten over betaaloplossingen?