Elke dag werken wij hard om u de beste betaalservice te leveren

...zodat u zich kunt richten op uw onderneming en uw klanten.

EMS gelooft in advies, in specialisme en aandacht voor de klant. Hier dagen we onszelf elke dag weer in uit. Want als wij dat beter doen, dan groeien wij. En als wij groeien profiteert u daar van mee. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we gegroeid in kennis van winkels naar webwinkels naar multichannel kanalen. Inmiddels zijn we groot in e-commerce en multichannel. Een aanpak die we de komende jaren zeker zo voortzetten.

EMS | European Merchant Services is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordering van de Payment Services Directive/PSD.

Meer over onze visie

Nieuws

Ruimere servicetijden

9 juli 2018 Voor vragen rond uw betaalterminals kunt van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur bij ons terecht. Op zaterdag en zondag van 8.30 tot 22.00 uur. Natuurlijk op het nummer 0800 711 88.

Lees verder

Leverancier omnichannel-betaaldiensten EMS breidt directie uit

11 mei 2018 EMS, de joint venture tussen First Data en ABN AMRO, verwelkomde onlangs twee directieleden met veel ervaring in betalingsverkeer.

Lees verder

eCom XPO Luik 2018

3 april 2018 Hiernaast heeft Thierry Peeters in seminarzaal 3 verteld over hoe Kruizinga.be succes heeft gehaald door een groot aanpassingsvermogen.

Lees verder

.

Ons team staat voor u klaar

Elk teamlid draagt met zijn eigen specialisme bij aan het betaalgemak dat wij u bieden.

Neem contact met ons op

 

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Weten wat onze collega's vinden?

 

Waarom werken bij EMS

  • Je kan een toegevoegde waarde bieden in jouw specialisme
  • Je kan je verder ontwikkelen door een scala aan opleidingen
  • Wij geven leuke feesten en gaan samen op wintersport