Betalen met een smartphone dankzij de Masterpass Wallet

Uw klanten online of in uw winkel laten betalen met een smartphone in plaats van een betaalkaart; dat kan met Masterpass Wallet. Met deze app kunnen uw klanten snel en veilig bij u betalen. Masterpass is beschikbaar voor alle Mastercard gebruikers en makkelijk te accepteren op uw contactloze betaalterminal of online betaalpagina.

Masterpass gaat met de tijd mee

 • Zowel voor winkels als webwinkels
 • Werkt op alle EMS-betaalterminals
 • Veilige transacties voor uw klant
 • Makkelijk aan te bieden via EMS

Vraag Masterpass aan

Zo werkt Masterpass

In uw winkel accepteert u Masterpass met een contactloze betaalterminal. Consumenten die de Masterpass app op hun smartphone geïnstalleerd hebben, gebruiken hun telefoon om te betalen.

U voert het transactiebedrag in in uw betaalterminal, uw klant opent de Masterpass app en legt zijn smartphone tegen de betaalterminal. Het transactiebedrag verschijnt op zijn smartphone, hij voert zijn pincode in op zijn smartphone, en de transactie is voltooid.

Online werkt Masterpass net zo makkelijk. U voegt de Masterpass knop toe aan uw betaalpagina.

Wanneer uw klant in uw webwinkel zijn betaalmethode selecteert, klikt hij op de Masterpass knop en opent hij de app op zijn smartphone of computer waarmee hij de transactie doet. Na afloop geeft de betaalpagina in uw webwinkel aan dat de transactie is afgerond.

Technologie van de toekomst nu al beschikbaar

Contactloos betalen met smartphone via Masterpass

Door het gebruik van NFC-technologie op de telefoon van uw klant zorgt MasterPass voor snelle, veilige transacties. Alle transacties worden door een pincode of vingerafdruk op de telefoon van uw klant bevestigd.

Vooral jongeren zijn vertrouwd met Wallets. Inmiddels worden MasterPass Wallets door heel Europa gebruikt en geaccepteerd.

 

 • Voor e-commerce en m-commerce

   
 • Veilige en betrouwbaar 

   
 • Met My EMS overal inzicht in uw transacties 

   
 • Professionele helpdesk

   
 • Profiteer van een zeer stabiel, veilig betaalplatform

Advies op maat

vul uw gegevens in en ontvang alle informatie die u nodig heeft

Aanvaarden betalingen

Aub één emailadres zonder toevoegingen

Meer betaalmethoden van EMS

Bancontact accepteren iDeal accepteren Mastercard accepteren Maestro accepteren PayPal accepteren Discover accepteren Klarna accepteren Visa accepteren   Diners Club accepteren V-pay accepteren Union Pay accepteren JCB accepteren American Express