Zoals EMS u eerder heeft laten weten, introduceren Mastercard en Visa debetkaarten in België.  Met deze kaarten wordt het geld direct van uw bankrekening afgeschreven, het zijn dus geen kredietkaarten. BNP Paribas Fortis introduceert als eerste bank in België de nieuwe Visa-kaart, die in de loop van 2022 alle traditionele Bancontact/Maestro-bankkaarten zal vervangen door de nieuwe Bancontact/Visa-debetkaart. Belfius biedt echter de nieuwe Mastercard-kaart aan en op 1 juli 2023 zullen alle Maestro-debetkaarten vervangen zijn door de Mastercard-debetkaart.

U kunt zeker klanten verwachten die met de nieuwe Bancontact/Visa- en Mastercard-debetkaarten willen betalen in uw onderneming. De EMS systemen zijn er klaar voor, zodat u beide kaarten kan aanvaarden en dit vereist geen actie van uw kant. 

Bovendien wordt voor de verwerking van uw Visa- en Mastercard-debetkaarttransacties een lager tarief dan Visa- en Mastercard-creditcards toegepast. Dit debettarief is van toepassing op alle aansluitnummers (MID) voor onze EMS-klanten. 
Voor meer informatie over uw contract met EMS en uw tarieven, aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail sales@be.emspay.eu. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

European Merchant Services (EMS) EMS Payment Services benoemt Joachim Goyvaerts tot nieuwe CEO

PRESS RELEASE

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS - Twee factor authenticatie  

Lees verder

Cash only verboden per 1 juli 2022

Ondernemers vragen u nu soms enkel met cash te betalen in hun zaak.

Lees verder