Easy Payments en EMS (European Merchant Services) werken al enige tijd samen in de Belgische betaalmarkt. In februari is deze mooie samenwerking verder uitgebreid dankzij de overname van Sync Pay door Easy Payments Services. 

Easy Payments is een Europese aanbieder voor betalingsverkeer en voorziet ondernemers van betaalautomaten en online betaaloplossingen. Door samen te werken met EMS bieden de partijen tijdloze omnichannel betaaloplossingen. EMS heeft ruim twintig jaar ervaring in transactieverwerking en biedt snelheid, veiligheid en transparante betaaloplossingen voor zowel fysieke locaties als webshops. Samen ondersteunen we alle gangbare debit- en kredietkaarten.

Easy Payments en EMS streven gezamenlijk naar het ontzorgen van de ondernemer. Dit wordt gefaciliteerd door een zogeheten one-stop-shop oplossing. Op één platform kan de ondernemer zowel internetbetalingen als betalingen op een betaalterminal uitvoeren. 

Lees ook het bericht van Easy Payments

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

European Merchant Services (EMS) EMS Payment Services benoemt Joachim Goyvaerts tot nieuwe CEO

PRESS RELEASE

Lees verder

Heeft u de lagere fees opgemerkt?

Zoals EMS u eerder heeft laten weten, introduceren Mastercard en Visa debetkaarten in België.  Met deze kaarten wordt het geld direct van uw bankrekening afgeschreven, het zijn dus geen kredietkaarten.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS - Twee factor authenticatie  

Lees verder