De lockdown vroeg om creativiteit van veel ondernemers. Zij bedachten manieren om hun producten te kunnen blijven verkopen zonder dat hier contact aan te pas kwam. Veel van onze klanten kozen voor een verkoopautomaat, ook wel een vending machine genoemd. Deze automaten kunt u inzetten voor verschillende producten zoals bloemen, groente & fruit, complete afhaalmaaltijden, maar ook voor het afhalen van bestellingen.

De verkoopautomaat plaatst u op het terrein van uw onderneming waar uw klanten 24/7 hun aankoop kunnen doen. Er komt geen bediening aan te pas. U plaatst uw producten in afgesloten lockers. De klant kiest welk product hij wilt aanschaffen en betaalt eenvoudig, contactloos via de ingebouwde betaalterminal in de verkoopautomaat. 

EMS werkt samen met vending machine partners en kan u hierdoor een gunstig tarief voor deze transacties bieden. Lager dan reguliere transacties via een reguliere betaalterminal.


Benieuwd hoe u een vending machine in kunt zetten in uw onderneming? 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

T: 0800 777 69
E: sales@be.EMSpay.eu 
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

EMS benoemt interim directieleden

Espen Tranoy is per 1 december jl. benoemd tot interim Chief Executive Officer van betaaldienstverlener EMS. Per 1 januari 2022 is Ivon Huijskes bij EMS gestart als interim Chief Risk & Compliance Officer.

Lees verder

Versterking van het Sales BE Team!

Maak kennis met Ineke, New Business Manager bij EMS! Ineke

Lees verder

Nieuwe debet producten Visa & Mastercard

Zowel Visa als Mastercard introduceren een debet kaart in de Belgische markt. Dit is een kaart met onmiddellijke debitering van de zichtrekening, dus geen kredietkaart.

Lees verder