Espen Tranoy is per 1 december jl. benoemd tot interim Chief Executive Officer van betaaldienstverlener EMS. Per 1 januari 2022 is Ivon Huijskes bij EMS gestart als interim Chief Risk & Compliance Officer. De  benoemingen volgen op het vertrek van CEO Pieter Stal en CFO Michael Roos, die beiden per 1 januari jl. hun carrière elders hebben voortgezet.

Met de benoemingen van Tranoy en Huijskes zorgt EMS - dat dagelijks meer dan 40.000 ondernemers helpt met de beste, slimste en meest efficiënte afrekensystemen - voor continuïteit in het management van de organisatie. Toezichthouder De Nederlandsche Bank heeft de benoemingen inmiddels goedgekeurd.

Espen Tranoy heeft meer dan 30 jaar managementervaring in de financiële dienstverlening, voor een verscheidenheid aan dynamische financiële instellingen. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies bij FiServ en recentelijk bij SIA. Ivon Huijskes is eveneens meer dan 30 jaar actief in de financiële dienstverlening. Zij heeft specifieke ervaring in compliance en regulatory affairs op management- en directieniveau, bij zowel nationale als internationale financiële dienstverleners.

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Cash only verboden per 1 juli 2022

Ondernemers vragen u nu soms enkel met cash te betalen in hun zaak.

Lees verder

Visa Debit kaart

In eerdere berichten meldden wij dat er een nieuwe bankkaart geïntroduc

Lees verder

Jérôme versterkt het Belgische Sales Team!

Maak kennis met Jérôme, New Business Manager België bij EMS!

Lees verder