Hier vindt u een prettige sfeer en goed gezelschap

In de horecabranche staat de klant altijd centraal. Er wordt alles aan gedaan om het bezoekers naar de zin te maken en een goede sfeer te creëren. Wij helpen u graag om uw gasten nog beter van dienst te zijn.

Waarom betaalkaartbetalingen belangrijk zijn voor de horeca

Het aantal klanten dat nog contant wil betalen wordt met de dag kleiner. Meer dan 75% van uw klanten kiest ervoor te betalen met een debit of credit card. Dat biedt ook voordelen voor u: u heeft geen kleingeld nodig voor teruggave en het is hygiënisch, want cash en voeding blijven in uw handen gescheiden.

Betalingen met debit en credit cards zijn ook veilig doordat er minder contant geld in de kassa zit voor potentiële dieven en kostenbesparend omdat u minder tijd nodig heeft voor de dagafsluiting. Bovendien zult u meer klanten aantrekken, omdat u hun de mogelijkheid biedt te betalen zoals zij willen.

 

De voordelen voor u

 • Betaalgemak met de vertrouwde Bancontact/Mister Cash
 • Kostenbesparend door een snelle dagafsluiting
 • Omzetverhogend: de bestedingslimiet ligt hoger
Ik wil mijn klanten graag de service geven dat ze kunnen kiezen hoe ze willen afrekenen
Meer weten over betaalkaarten?

Buitenlandse betaalkaarten in de horeca

Is uw onderneming op een toeristische of zakelijke locatie gevestigd? Dan heeft u vast gemerkt dat de Aziatische markt een steeds belangrijkere bron van inkomsten is. Aziatische reizigers betalen graag met UnionPay, hun eigen Aziatische creditcard. Doordat u deze buitenlandse creditcards, maar ook bijvoorbeeld de Amerikaanse Diners en Discover accepteert, heet u internationale klanten welkom in uw etablissement en verhoogt u uw omzet.

De voordelen voor u

 • Toeristen voelen zich welkom en kunnen altijd bij u terecht
 • Kosteloze aanvulling op het basispakket van gangbare debit en credit cards
 • U betaalt slechts transactiekosten

Betalen in eigen valuta met DCC

Ontvangt u veel klanten van buiten de eurozone? Merkt u ook dat ze de prijzen  terugrekenen naar hun eigen valuta? Met onze service Dynamic Currency Conversion biedt u de mogelijkheid uw klanten in hun eigen valuta te laten betalen. Bovendien ontvangt u een percentage over het aankoopbedrag. Dus u biedt betaalgemak aan uw klant en u ontvangt zelf een financiële vergoeding.

DCC berekent de wisselkoers op het moment van betaling, waardoor uw klant, als hij betaalt met MasterCard, Visa, Maestro of V PAY, in zijn eigen valuta kan afrekenen.

Zo weten uw klanten meteen wat iets exact kost. Daarnaast brengt het ook zakelijke klanten gemak, want zij kunnen de rekening direct declareren in eigen valuta. Wel zo gemakkelijk voor hen. U wordt gewoon in euro’s uitbetaald.

Lees verder

De voordelen voor u

 • Extra omzet door percentage over alle DCC transacties
 • Simpele activatie op uw betaalterminal
 • Meer klanttevredenheid door meer betaalgemak

Ultieme zekerheid om betaald te worden

Maakt u gebruik van online en/of telefonische reserveringen, dan is het voor u en uw klanten belangrijk dat u de kaartgegevens van uw klanten beveiligd bewaart. Mochten er kaart- en klantgegevens van uw bedrijf gestolen worden, dan zullen creditcardmaatschappijen uw bedrijf hiervoor (financieel) aansprakelijk stellen. Daarnaast leidt u ook aan imagoschade. Om ervoor te zorgen dat u aan de vereiste beveiligingsstandaard voldoet, bieden wij u het EMS PCI Protection Program. Met deze totaaloplossing bent u optimaal beveiligd tegen cyberaanvallen van buitenaf. Een certificering kost elders gemiddeld € 200, maar wij bieden u dit in samenwerking met Sysnet Global Solutions aan tegen een zwaar gereduceerd tarief.

De voordelen voor u

 • Slechts € 49,95 per jaar
 • Beveiligde betalingen en verhoogd klantvertrouwen
 • Eenvoudig te certificeren

Heeft u vragen over onze betaaldiensten?

Laat u terugbellen
Email ons

Of bel ons op 0800-77769

Hoe open ik een webshop?

De retailbusiness staat voor een indrukwekkende hoeveelheid nieuwe uitdagingen.

Lees verder

Contactloos betalen

Steeds meer kredietkaartmaatschappijen en banken bieden hun klanten kaarten aan, waarmee contactloos betaald kan worden. Ook mobiele operators zijn druk bezig met de ontwikkeling van contactloze betaalmogelijkheden via je mobiel.

Lees verder

Branches uitgelicht

Binnen elke branche shoppen consumenten op een specifieke manier. De een wil advies, de ander snelheid of gemak bij het doen van zijn aankopen. Wij houden de gedragingen in de gaten en vertalen deze naar specifieke branche-oplossingen.