De fascinerende wereld van fashion en luxury

Als ondernemer in de altijd vernieuwende markten van Fashion en Luxury heeft u een veelzijdige en boeiende taak. U combineert creativiteit en continu wisselende trends met winstgevendheid op de lange termijn: een uitdagende balans.

Waarom creditcardbetalingen belangrijk zijn voor Fashion & Luxury

De aanschaf van fashion en luxueuze accessoires zijn vaak van een dusdanige orde dat uw klanten deze bedragen niet cash op zak hebben. Dan is een debit of credit card de ideale betaaloplossing. De bekende Bancontact heeft iedereen wel op zak, maar MasterCard of Visa zit ook vaak in de portemonnee. Deze laatste twee hebben als voordeel dat de aankopen van uw klanten verzekerd zijn tegen verlies, diefstal of schade.

Betalingen met debit en credit cards zijn voor u ook veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Veilig door minder contant geld in de kassa, kostenbesparend omdat u minder tijd nodig heeft voor de dagafsluiting en omzetverhogend omdat uw klant altijd spontaan kan besluiten iets te kopen.

De voordelen voor u

 • Veilig omdat u minder contant geld in kas heeft
 • Kostenbesparend door een snelle dagafsluiting
 • Omzetverhogend omdat klanten impulsaankopen kunnen doen
Onze juwelierszaak ontvangt vooral klanten uit Rusland en China. EMS zorgt voor de acceptatie en veilige verwerking.
EMS zorgt ook voor de acceptatie en veilige verwerking van deze creditcards

Buitenlandse betaalkaarten

Steeds meer Aziatische reizigers vinden hun weg naar Europa en daarmee naar uw luxe producten en merken. Zij betalen graag met UnionPay, hun eigen Aziatische creditcard. Deze interessante doelgroep heeft een hoge besteding en geniet in Europa van de vriendelijkere prijzen voor luxeartikelen vergeleken met de prijzen in hun eigen land.

Als u buitenlandse creditcards zoals UnionPay en de Amerikaanse Diners en Discover accepteert, biedt u internationale klanten meer betaalgemak in uw winkel en verhoogt u uw omzet.

> Meer over betaalkaarten

De voordelen voor u

 • Toeristen voelen zich welkom en kunnen altijd bij u kopen
 • Kosteloze aanvulling op het basispakket van gangbare debit en credit cards
 • U betaalt slechts transactiekosten

Betalen in eigen valuta met DCC

Ontvangt u veel klanten van buiten de eurozone? Merkt u ook dat ze de prijzen  terugrekenen naar hun eigen valuta? Met onze service Dynamic Currency Conversion biedt u de mogelijkheid uw klanten in hun eigen valuta te laten betalen. Bovendien ontvangt u een percentage over het aankoopbedrag. Dus u biedt betaalgemak aan uw klant en u ontvangt zelf een financiële vergoeding.

DCC berekent de wisselkoers op het moment van betaling, waardoor uw klant, als hij betaalt met MasterCard, Visa, Maestro of V PAY, in zijn eigen valuta kan afrekenen.

Zo weten uw klanten meteen wat iets exact kost. Daarnaast brengt het ook zakelijke klanten gemak, want zij kunnen de rekening direct declareren in eigen valuta. Wel zo gemakkelijk voor hen. U wordt gewoon in euro’s uitbetaald.

Lees verder

De voordelen voor u

 • Extra omzet door percentage over alle DCC transacties
 • Simpele activatie op uw betaalterminal
 • Meer klanttevredenheid door meer betaalgemak

Tax-free shoppen voor uw klanten

Uw klant korting bieden zonder dat het in uw marge snijdt. Dat kan met tax-free shoppen. Het is een gemakkelijke manier om klanten van buiten de Europese Unie meer bestedingsruimte te bieden. Zij hebben namelijk de mogelijkheid om btw terug te vragen als ze terug naar huis keren.

Onze partner Vatfree.com helpt deze klanten gemakkelijk de volledige btw terug te krijgen over hun aankopen. Ontvangt u regelmatig klanten van buiten de Europese Unie in uw winkel, dan helpen wij u graag bij het aanbieden van tax-free shoppen. Bij besteding van € 125,01 of meer wordt de 21% btw teruggevraagd en zo kunnen uw klanten tax-free winkelen en meer besteden.

Lees verder

De voordelen voor u

 • Gemiddeld 10% meer omzet
 • Kosteloos in de tax-free shopping guide
 • Een vorm van korting die niet in uw marge snijdt

Heeft u vragen over onze betaaldiensten?

Laat u terugbellen
Email ons

Of bel ons op 0800-77769

Hoe open ik een webshop?

De retailbusiness staat voor een indrukwekkende hoeveelheid nieuwe uitdagingen.

Lees verder

Contactloos betalen

Steeds meer kredietkaartmaatschappijen en banken bieden hun klanten kaarten aan, waarmee contactloos betaald kan worden. Ook mobiele operators zijn druk bezig met de ontwikkeling van contactloze betaalmogelijkheden via je mobiel.

Lees verder

Branches uitgelicht

Binnen elke branche shoppen consumenten op een specifieke manier. De een wil advies, de ander snelheid of gemak bij het doen van zijn aankopen. Wij houden de gedragingen in de gaten en vertalen deze naar specifieke branche-oplossingen.