Heeft u iedere seconde een transactie?

Dan heeft u uitzonderlijk betrouwbare en snelle transactieprestaties nodig.

Het betaalproces is voor uw onderneming bedrijfskritisch. U bent gebaat bij snelle en veilige checkouts van uw klanten om uw dagelijkse omzetdoelstellingen te realiseren.

EMS ondersteunt u om zoveel mogelijk betaalafhandelingen te verwerken en uw klanten optimaal betaalgemak te leveren. 

Bel direct +31-20-6603050 of e-mail naar sales@EMSpay.eu

  

EMS als wereldwijde speler

European Merchant Services is een joint venture van First Data en ICS. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van deze twee grote spelers op de financiële markt, leveren wij een innovatieve en bewezen infrastructuur en kwalitatieve technologie voor het verwerken van geldtransacties tussen u en uw klanten binnen Europa.

In samenwerking met onze allianties kunnen wereldwijde betaaloplossingen bieden. Wij maken gebruik van hetzelfde betaalverwerkingsplatform als First Data. Dus u bent verzekerd van een betrouwbare transactieverwerking. Afhankelijk van uw behoeften gaan wij op zoek naar de alliantie die het best daarbij past.

De kennis van onze medewerkers reikt veel verder dan de 9 jaar die EMS bestaat. Velen van ons komen bij International Card Services vandaan, Nederlands grootste creditcarduitgever voor consumenten en zakelijke creditcards. Dat is zeker al 25 jaar betaalervaring, die zij elke dag weer inzetten voor de beste dienstverlening.

De voordelen voor u

 • Joint venture van First Data en ICS
 • Innovatieve en bewezen infrastructuur
 • Jarenlange ervaring

Branches

Ieder zijn specialisme.

Uw kracht zit in het bedienen van de klantbehoeften van uw marktsegment. Onze kracht zit in het aanbieden van de juiste betaaloplossingen voor u en uw klanten.

Elke branche heeft daarin zijn eigen behoeften aan betaaloplossingen. Om u zo goed mogelijk te bedienen hebben wij een salesteam klaar staan met specialistische kennis van prijsmodellen, dat met u meedenkt over het inrichten van een goede betaaloplossing. Met ons platform behalen wij hoge acceptatieratio’s en bieden wij flexibele veiligheidsopties. Onze kennis is uitmuntend in 5 branches, van airlines tot online retailing en online spelen.

Ervaring in

 • Airlines
 • Retail
 • Gaming
 • Ticketing
 • Foreign Exchange

Fraude & Risk

Heeft u ten onrechte een verzoek tot het terugdraaien van een betaling van uw klant ontvangen? Wij hebben een gespecialiseerd team dat u altijd bijstaat in fraudevoorkoming.

Ondanks dat u niet zit te wachten op het terugdraaien van een betaling, is het voor uw klant een mogelijkheid die hem zekerheid biedt. Juist daardoor zal hij eerder geneigd zijn bij een bedrijf te shoppen dat creditcards accepteert.

EMS informeert u continu over nieuwe vormen van fraude en zorgt voor het optimaal tegengaan van fraudegerelateerde chargebacks.

Wilt u alvast meer tips en tricks hebben om chargebacks te voorkomen, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

De voordelen voor u

 • Fraude voorkomen door kennis
 • Optimale ondersteuning bij chargebacks
 • Uw eigen EMS chargeback team

Rapportages

EMS helpt u graag met real-time online rapportages

Overal ter wereld kunt u online inloggen om de laatste gegevens over uw betaaltransacties, transactiekosten en betwistingen in te zien. Dus ook als u op zakenreis bent, kunt u een oogje in het zeil houden. Zoekt u betalingen uit het verleden?  Ook die kunt u vinden, tot 18 maanden terug.

Heeft u meerdere filialen,  dan kunt u op filiaalniveau de betaaltransacties, -kosten en betwistingen bekijken. Elk filiaal ontvangt apart inloggegevens om zo de omzet gemakkelijk te kunnen monitoren.

 

De voordelen voor u

 • Altijd inzicht in uw betaaltransacties en kosten
 • Maandelijks een te downloaden rekeningoverzicht
 • Gemakkelijk te integreren in uw administratie