Apple Pay - dé betaaldienst van Apple

 • Voor zowel online betalingen als betalingen in uw winkel

   
 • Laat uw klanten gemakkelijk betalen via hun Apple device

   
 • Geen extra transactiekosten

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is de betaaldienst van Apple. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.


De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Hoe werkt Apple Pay?

Ons systeem detecteert automatisch of uw klant betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Dit betekent een naadloze ervaring voor de klant.

Voor de ondernemer zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Apple Pay. U betaalt alleen de reguliere kosten voor betaalkaart welke de klant in de Wallet gebruikt.

Apple Pay activeren in uw webshop

Wanneer u Apple Pay activeert, verschijnt de betalingsoptie Apple Pay in uw check-out. Op het Apple Pay betaalscherm start een Apple Pay betaling als er een geldige kaart is gekoppeld.
Wanneer uw klant geen geldige kaart aan zijn account heeft gekoppeld, kan hij deze alsnog toevoegen aan zijn Apple Wallet of kiezen voor een andere betaaloptie.

Apple Pay wordt getoond op de Creditcard- en Maestrobetaalschermen als Apple Pay is geïnstalleerd én er een werkende kaart is aangetroffen.

 • Snel afrekenen via een Apple device 
   
 • Klanten hoeven geen betaalgegevens in te voeren
   
 • Veilig door Touch ID en Face ID
   
 • Wereldwijde gebruikers 
   
 • Overal inzicht in uw omzet via de online rapportage tool
   

Overleg met een betaalexpert?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Meer betaalmethoden van EMS

Bancontact acceptereniDealMastercard acceptereniDEAL QRMaestro accepterenPayconiq accepterenSEPA overboeking accepterenDiscover accepterenDiners Club accepterenVisa accepterenV-pay accepterenUnion Pay accepterenJCB accepterenKlarna accepterenPayPal accepterenAmerican Express