Mastercard

Met Mastercard hebt u de wereld aan uw voeten

Met 4,2 miljoen kaarthouders in Nederland is Mastercard het grootste kredietkaartmerk op de Nederlandse markt. Ook in Europa is Mastercard marktleider. Deze betaalmethode mag in uw winkel dus niet ontbreken!

Een wereldwijd herkend merk

Mastercard

  • Geschikt voor winkel én webwinkel
  • Internationaal bekend
  • Snelle autorisatie en uitbetaling
  • Veilig met 3D Secure
  • Geen extra investering nodig
  • Online rapportagetool My EMS

Hoe werkt Mastercard?

Mastercard accepteert u zowel in uw winkel als in uw webwinkel. De kaarten van Mastercard zijn uitgerust met een EMV-chip waardoor ze ook geschikt zijn voor contactloze transacties. 

Omdat Mastercard hoge eisen stelt aan de service die ondernemingen aan hun klanten bieden, laat u uw klanten door Mastercard te accepteren zien dat uw onderneming goede service biedt.

Met aanvullende diensten zoals Dynamic Currency Conversion en MasterPass blijft MasterCard innovatieve diensten ontwikkelen.

Mastercard

Hoe kunt u MasterCard aanbieden?

Mastercard biedt u aan via uw betaalterminal of betaalpagina. U kunt bij EMS ook een betaalterminal huren of een internetkassa afnemen.

Hebt u al een betaalterminal of internetkassa? Vraag dan naar de mogelijkheden om de MasterCard-transacties in uw (web)winkel door EMS te laten verwerken.

Vraag Mastercard voor uw zaak aan

Meer betaalmethoden van EMS

Bancontact accepteren iDeal accepteren Maestro accepteren PayPal accepteren Discover accepteren Klarna accepteren Visa accepteren Diners Club accepteren Masterpass accepteren V-pay accepteren Union Pay accepteren JCB accepteren American Express

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS betaaloplossingen voor uw winkelwebwinkel of winkel & webwinkel.